Op woensdag 13 juli staat een “Eik on Air night” gepland in het café met om 20u30 een live optreden van de “Grey Flamingo’s”. Daarnaast zullen er muzikale en andere hoogtepunten uit de uitzendingen van Eik on Air op groot scherm te zien en te horen zijn. Natuurlijk mag DJ Ink’n Boogie op zo’n bijzondere avond niet ontbreken. Hij spint zijn platen vanaf 17u.

Hopelijk tot dan!

Grey Flamingo’s speelt traditionele Choro muziek uit Brazilië en laat zich daardoor inspireren om zelf nieuwe liedjes te schrijven. Luisteren, dansen, alles kan!”
 
Job Chajes – saxofoon
HenkJan van Minnen – akkordeon
Felix Hildenbrand – contrabas
Terence Samson – percussie

Op 28 maart was Paul de Leeuw te gast in Eik en Linde voor opnames van zijn podcast “De Leeuw lult verder”. Deze keer niet vanuit zijn huiskamer maar vanuit het café vanwege zijn 60ste verjaardag. De opgenomen afleveringen zullen te beluisteren zijn op 30 maart en 6 april.

Nu dan eindelijk op de tap in Eik en Linde: Two Chefs  Funky Falcon – Pale Ale – 5.2% Spreid je vleugels met deze dorstlessende Pale Ale. De Funky Falcon is een frisse vogel met een licht karakter en aangenaam fruitige body. Dankzij de hop bruist het bier van de citrus- en van citroengras-aroma’s met bloemige tonen en een vleugje grapefruit. Het is een soepele doordrinker, met een subtiel mondgevoel en een licht droge afdronk. Een fris en fleurig bier voor iedereen en voor elke situatie!

Speciaal door Romy geselecteerd en vanaf heden verkrijgbaar in Eik en Linde, de Achel Blond! Een stevig blond goudkleurig bier met 8% alcohol. Het bier uit het kleine trappistenklooster op de grens van België en Nederland staat bekend om zijn uitstekende balans.

SUPERMASSIVE BLACK IPA

DIT IS VOLLE BAK IPA MET FRUITIGE, HOPBITTERE SMAKEN GECOMBINEERD MET EEN ZACHT ROASTED BITTERTJE.

https://oost-online.nl/eik-on-air-met-lach-en-traan-uit-de-lucht/

Een sprookje met een goed eind: tijdens de tweede lockdown veranderde Eik en Linde in online-café Eik on Air. Toen de horeca door het deels opheffen van de coronamaatregelen weer open mocht, is geprobeerd Eik en Linde en Eik on Air met elkaar te combineren, maar door ruimte- en tijdgebrek had dit geen toekomst. Vrijdag 28 mei nam het online programma na een half jaar uitzenden op gepaste wijze afscheid met een extra lange aflevering. In ruil daarvoor is het legendarische café op de Plantage Middenlaan vanaf 5 juni weer helemaal geopend. Let’s get it on.

Op 28 mei vond voorlopig de laatste uitzending van Eik on Air plaats. Een terugblik op de hoogtepunten, veel live muziek en wat zo niet meer. Het was een groot succes! Met dank aan alle artiesten en andere aanwezigen. Tot spoedig.