Welkom

Eik on Air

We missen jullie, kom langs of kijk live! Elke vrijdag tussen 17.00 en 19.00 uur. EVEN bijpraten op afstand. Bitterballen, soep en andere snacks. Eik on Air is alleen in de lucht tijdens take-away tijden.

Aankomende vrijdag hebben we de keuze uit courgettesoep (5,00€) of kippensoep (5,50€) en de maaltijd deze week is een andijviestamppot met spekjes en huisgemaakte bal gehakt (7,50€).

De Warme Woensdag 

Even eruit! Vanaf deze week zijn we ook geopend op woensdag tussen 12u en 17u (keuken open tot 16u). Kom langs voor een kort praatje, poffertjes, warme choco, koffie, glühwein, broodje en wat zo niet meer. 

Tot dan!

Cadeaubon

Je kunt voor iemand een Eik en Linde cadeaukaart kopen. Ontvang de cadeaukaart per e-mail of geprint op de deurmat. Dan heb je iets leuks om naar uit te kijken als de deuren weer open gaan!

Café Eik en Linde

Een eeuwenoud café in de Plantagebuurt van Amsterdam. Hier vind je informatie over het café, onder andere over de historie, de locatie, en onze vergaderzaal. Als je meer vragen hebt, dan kan je natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Wat bij ons de meest gangbare consumpties kosten, vind je hier. Eik en Linde is dagelijks geopend behalve op zondag. Kijk vast even binnen om een impressie te krijgen.

Hopelijk tot binnenkort, namens alle medewerkers.

Kasper Verberne

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van onze nieuwtjes!

Nieuws

Contact en Route

Email: info@eikenlinde.nl
Telefoon: +31 (0) 20 6225716

Tijdelijke Openingstijden:
Ma, Di, Wo, Do, 11.00 tot 00.00
Vr 11.00 tot 01.00 – Za 14.00 tot 01.00

Plantage Middenlaan 22A, 1018 DE, Amsterdam